Pro Shots / Thomas Bakker
Volledig scherm
© Pro Shots / Thomas Bakker
PSV PSV
2
EINDE
0
RKC Waalwijk RKC
  • 45'+1' Goal Eran Zahavi
  • 73' Goal Pablo Rosario

PSV komt dankzij Zahavi, Rosario en sterke Mvogo met de schrik vrij tegen RKC

PSV imponeerde zaterdagavond zeker niet, maar won wel van RKC. Het werd uiteindelijk 2-0. Met name voor rust kwam de ploeg van Roger Schmidt goed weg, ook door puik keeperswerk van Yvon Mvogo.

  1. Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig voor de titel en hier kan het gebeuren: zes of zeven punten is normaal gesproken genoeg

    PSV speelt dit seizoen nog vijf duels in de eredivisie en is al dicht bij het landskampioenschap. De formatie van Peter Bosz moet zeven punten uit die resterende wedstrijden zien te halen om honderd procent zekerheid te hebben. Dat lijkt niet bepaald een onmogelijke opgave, in een programma waarin PSV nog thuis speelt tegen Vitesse, Sparta en RKC en uit nog bij sc Heerenveen en Fortuna Sittard moet aantreden.
    Eindhoven
  2. Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommissaris Van der Wallen en rvc-lid Wolf
    PREMIUM

    Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommis­sa­ris Van der Wallen en rvc-lid Wolf

    PSV maakte maandag twee belangrijke herbenoemingen bekend. Bij de club blijven Robert van der Wallen (voorzitter van de raad van commissarissen) en Ingrid Wolf vier jaar langer aan als toezichthouder. Waarom is dat zo belangrijk? Van der Wallen (57) geldt achter de schermen als zeer invloedrijk en mag zeker beschouwd worden als een van de huidige succesfactoren van PSV. Sinds 2021 kreeg hij meer invloed bij de club.
    Eindhoven