PSV krijgt de tijd van aanklager in zaak-Schmidt

Reacties

Het zal nog even duren voordat er duidelijkheid komt over een mogelijke straf voor Roger Schmidt, naar aanleiding over zijn uitlatingen over scheidsrechter Bas Nijhuis van afgelopen weekend. De zaak wordt vanwege de midweekse verplichtingen van PSV pas volgende week onder de loep genomen.

PSV krijgt de tijd van aanklager in zaak-Schmidt
© Pro Shots

PSV speelde dinsdagavond in het TOTO KNVB-bekertoernooi tegen FC Volendam (0-2 zege) en heeft hierdoor om uitstel gevraagd voor het inleveren van de door de aanklager betaald voetbal opgevraagde stukken. De Eindhovenaren hebben dit uitstel gekregen, zo bevestigt de KNVB aan VI.

Doordat de zaak pas volgende week wordt behandeld, mag Schmidt zaterdag gewoon op de bank plaatsnemen tegen RKC Waalwijk. Volgende week speelt PSV op dinsdag tegen FC Emmen en vervolgens op zondag de kraker tegen Feyenoord.

Schmidt kreeg het zaterdag opnieuw aan de stok met Nijhuis, nadat de twee tijdens de wedstrijd Vitesse-PSV al eerder met elkaar gebotst waren. Schmidt beschuldigde Nijhuis er op Het Kasteel van dat de leidsman had gezegd dat hij tegen Sparta expres tegen PSV zou fluiten; iets wat Nijhuis ontkent. De aanklager startte daarop een vooronderzoek.

'Dit kan toch niet wat Schmidt allemaal roept?'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.