Volledig scherm
Lars Unnerstall voorkwam met een handvol reddingen in de eerste helft een doelpunt voor FC Volendam. © ANP
  • Denzel Dumfries Goal 79'

PSV ondanks belabberde eerste helft in Volendam door naar kwartfinale KNVB-beker

Het zag er in de eerste helft niet naar uit, maar PSV is door een 0-2 overwinning bij eerstedivisionist FC Volendam door naar de kwartfinale van de beker. Noni Madueke en Denzel Dumfries maakten het verschil na rust.

1. Peesjevee Podcast | ‘Belangrijk dat kwestie Schmidt-Nijhuis goed wordt uitgezocht’
    Podcast

Peesjevee Podcast | ‘Belangrijk dat kwestie Sch­midt-Nij­huis goed wordt uitgezocht’

Dat Roger Schmidt afgelopen zaterdag in Rotterdam opnieuw boos was op scheidsrechter Bas Nijhuis, was inhoudelijk zeker te begrijpen. Toch is het de vraag of het PSV veel oplevert, vraagt PSV-watcher Rik Elfrink van het ED zich af in de zevende aflevering van de ‘Peesjevee-podcast’ nieuwe stijl. ,,Schmidt ljkt vrij principieel en ik kan me niet voorstellen dat hij met een schikkingsvoorstel in de vorm van een schorsing akkoord gaat. Bovendien wordt de zaak dan misschien niet goed uitgezocht.”