Roger Schmidt had het zaterdag in het duel met Sparta Rotterdam aan de stok met arbiter Bas Nijhuis.
Volledig scherm
Roger Schmidt had het zaterdag in het duel met Sparta Rotterdam aan de stok met arbiter Bas Nijhuis. © ANP

Peesjevee Podcast | ‘Belangrijk dat kwestie Schmidt-Nijhuis goed wordt uitgezocht’

PodcastDat Roger Schmidt afgelopen zaterdag in Rotterdam opnieuw boos was op scheidsrechter Bas Nijhuis, was inhoudelijk zeker te begrijpen. Toch is het de vraag of het PSV veel oplevert, vraagt PSV-watcher Rik Elfrink van het ED zich af in de zevende aflevering van de ‘Peesjevee-podcast’ nieuwe stijl. ,,Schmidt ljkt vrij principieel en ik kan me niet voorstellen dat hij met een schikkingsvoorstel in de vorm van een schorsing akkoord gaat. Bovendien wordt de zaak dan misschien niet goed uitgezocht.”

  1. Hij wil zijn kinderen achterna rennen zonder pijn, daarom stopt Rik (29): ‘De cirkel is wel mooi rond zo’
    PREMIUM

    Hij wil zijn kinderen achterna rennen zonder pijn, daarom stopt Rik (29): ‘De cirkel is wel mooi rond zo’

    Hij zou op dit moment juist in de bloei van zijn leven moeten zitten, maar het lichaam van Rik van Balkom heeft al de nodige tikken gehad. Door een slagaderlijke bloeding in zijn been moest hij acht keer geopereerd worden, tóch keerde hij nog terug op het hoogste niveau. Maar nu zegt het lichaam: stop, het is genoeg zo. ,,De rest van mijn leven pijn hebben, dat is het me niet waard.”
    Oisterwijk
  2. Niet alleen strijd om 1F, maar ook om individuele prijs: trainers Valkenswaard en Mierlo-Hout genomineerd voor award

    Niet alleen strijd om 1F, maar ook om individue­le prijs: trainers Valkens­waard en Mier­lo-Hout genomi­neerd voor award

    De ene week staat Valkenswaard bovenaan, dan komt Mierlo-Hout er weer overheen. Beide Oost-Brabantse ploegen maken er een zenuwslopend slot van in de eerste klasse F. En nu staan ook trainers Maurice Hendriks en Raymond Koenraadt op een ander vlak tegenover elkaar: ze zijn namelijk genomineerd voor beste amateurtrainer van Nederland. Al loert er nog een kaper op de kust.
    Roosendaal