Transparent
Inloggen
Sluiten

Roger Schmidt: 'Uiteindelijk telt maar één ding: kwalificatie voor de kwartfinale'

18 januari 2021 19:10

Tegenover de officiële website van PSV geeft Roger Schmidt aan dat de volgende ronde bereiken vanzelfsprekend het doel is tegen FC Volendam. "Op een enkeling na is mijn ploeg hersteld van de inspanning die we tegen Sparta Rotterdam hebben moeten leveren. Na de laatste training kan ik bepalen welke spelers fit genoeg zijn voor een basisplaats", aldus Schmidt. "De wedstrijd komt sowieso nog te vroeg voor Cody Gakpo, die afgelopen weekend uitviel, Mario Götze en Nick Viergever."

Voor de trainer is het de charme van de bekertoernooi dat er nu weer gespeeld wordt tegen een ploeg die niet in de Eredivisie actief is. "Ik weet zeker dat zij zich tot de tanden toe zullen wapenen", zo geeft hij aan. "In de vorige ronde deed De Graafschap dat en iedereen heeft kunnen zien dat zij het ons lastig gemaakt hebben. Mijn ploeg moet met die omstandigheden om kunnen gaan. Uiteindelijk telt maar één ding: kwalificatie voor de kwartfinale."




Tags

schmidt kwalificatie roger cody enkeling eredivisie gakpo gotze graafschap sparta viergever volendam wapenen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.847 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage