Jong PSV treedt thuis aan tegen NAC Breda

Jong PSV treedt thuis aan tegen NAC Breda
2 min
Jong

Jong PSV ontvangt maandagavond NAC Breda op PSV Campus De Herdgang. Eerder dit seizoen ging de ploeg van Peter Uneken nipt onderuit bij de provinciegenoot. Het elftal wil de zege op FC Dordrecht van vorige week graag een positief vervolg geven.

Selectie
Maxime Delanghe, Kyan van Dorp en Mark Spenkelink zijn de goalies in de selectie van Jong PSV. Verder staat de ploeg bijna op volle oorlogssterke aan de aftrap. Alleen Mathijs Tielemans en Fode Fofana zijn afwezig. Het tweetal kampt met een blessure.

Stijgen op de ranglijst
De zestiende plek in de stand van de Keuken Kampioen Divisie geeft een iets vertekend beeld. Als Jong PSV wint van de Bredanaars, vindt het team aansluiting bij de top van het rechterrijtje. Eenvoudig zal het niet worden, want NAC Breda heeft zelf nog alles om voor te spelen. De huidige vierde plaats geeft recht op een ticket voor de tweede ronde van de play-offs, een plek die de club niet kwijt wil raken.

De aftrap van Jong PSV - NAC Breda is maandagavond om 21.00 uur op PSV Campus De Herdgang. De wedstrijd is live te volgen via ESPN.

JongPSV
Jong