Cody Gakpo wordt behandeld tijdens Sparta-PSV en kan niet verder. © ANP

Gakpo ligt er waarschijnlijk enkele weken uit bij PSV

Cody Gakpo keerde zaterdagavond terug in de basis bij PSV, maar viel kort voor rust uit met naar het zich liet aanzien een enkelblessure. De 21-jarige aanvaller kon niet door en trainer Roger Schmidt vreesde hem een tijdje kwijt te zijn. Gakpo onderging zondag al een MRI-scan en de eerste geluiden wijzen erop dat hij enkele weken uitgeschakeld is.

  1. Zijn voetbalschoenen lagen nog in het jeugdgebouw van PSV, maar Jesper Uneken beleeft tóch nog de avond van zijn leven
    PREMIUM

    Zijn voetbal­schoe­nen lagen nog in het jeugdge­bouw van PSV, maar Jesper Uneken beleeft tóch nog de avond van zijn leven

    Het verhaal van Jesper Uneken van zaterdagavond is zo mooi dat hij er waarschijnlijk zijn hele leven met plezier op terug zal kijken. De jeugdige PSV-spits, eigenlijk nog onderdeel van Jong PSV, mocht invallen bij PSV-AZ. Hij zat al een keer eerder bij de selectie van de hoofdmacht, maar bleef toen op de bank. Tegen AZ kwam het wel tot een debuut en werd het een droomavond voor Uneken.
    Eindhoven
  2. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven