Een opstootje tijdens Sparta-PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Een opstootje tijdens Sparta-PSV. © foto: Carla Vos

PSV kwakkelt, krabbelt op en is de ‘lekker doorvoetballen-arbitrage’ van Bas Nijhuis beu

PSV-trainer Roger Schmidt koos er dit weekend niet voor om zijn zegeningen te tellen na de driepunter tegen Sparta. Hij fileerde arbiter Bas Nijhuis, die weer eens te lang optrad als een flitskast zonder fotorol. 

  1. Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’
    PREMIUM
    met video

    Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’

    Johan Bakayoko kreeg zaterdagavond na PSV-AZ de lachers op zijn hand in de perszaal in het Philips Stadion. Droogjes blikte hij vooruit op de naderende titel van PSV, die vrijwel zeker lijkt nadat PSV met 5-1 won van AZ. Bakayoko is nog nooit kampioen geworden, vertelde hij. ,,Hopelijk is het leuk, kampioen worden met PSV. Hoe het zal zijn? Ik weet het niet, want ik ben het echt nog nooit geweest. Ook niet in de jeugd.”
    Eindhoven
  2. Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommissaris Van der Wallen en rvc-lid Wolf
    PREMIUM

    Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommis­sa­ris Van der Wallen en rvc-lid Wolf

    PSV maakte maandag twee belangrijke herbenoemingen bekend. Bij de club blijven Robert van der Wallen (voorzitter van de raad van commissarissen) en Ingrid Wolf vier jaar langer aan als toezichthouder. Waarom is dat zo belangrijk? Van der Wallen (57) geldt achter de schermen als zeer invloedrijk en mag zeker beschouwd worden als een van de huidige succesfactoren van PSV. Sinds 2021 kreeg hij meer invloed bij de club.
    Eindhoven