Willem Vernes
Volledig scherm
PREMIUM
© Willem Vernes

Tien jaar na de totale vernedering van Feyenoord: ‘10-0 zege kostte PSV uiteindelijk de titel’

EINDHOVEN - Vandaag precies tien jaar geleden won PSV van Feyenoord. Niet zomaar een overwinning. Op 24 oktober 2010 zetten de Eindhovenaren een historische prestatie neer: Feyenoord werd met 10-0 weggespeeld. Een overwinning die PSV later in het seizoen veel pijn zou doen. ,,Een echte afgang die je in het diepste van je ziel raakt. Een totale vernedering.”

  1. Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’
    PREMIUM
    met video

    Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’

    Johan Bakayoko kreeg zaterdagavond na PSV-AZ de lachers op zijn hand in de perszaal in het Philips Stadion. Droogjes blikte hij vooruit op de naderende titel van PSV, die vrijwel zeker lijkt nadat PSV met 5-1 won van AZ. Bakayoko is nog nooit kampioen geworden, vertelde hij. ,,Hopelijk is het leuk, kampioen worden met PSV. Hoe het zal zijn? Ik weet het niet, want ik ben het echt nog nooit geweest. Ook niet in de jeugd.”
    Eindhoven
  2. PSV-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’
    PREMIUM

    PS­V-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’

    Voor de beloften van PSV was het een mooie week, omdat ze dinsdag in Engeland de finale van het toernooi om de Premier League International Cup haalden. PSV doet al jaren mee aan dit evenement en is titelverdediger. De ploeg schakelde de oudste talenten vn aWest Ham United uit en strijdt later deze maand of begin mei tegen Everton onder 21 of Crystal Palace onder 21. Vrijdag wacht eerst een duel van totaal andere orde.
    Eindhoven