Transparent
Inloggen
Sluiten

Donyell Malen: 'Zij maakten er expres een vechtwedstrijd van en wij gingen daarin een beetje mee'

22 oktober 2020 23:10

In gesprek met RTL zei Donyell Malen dat hij baalde van de nederlaag. "Je komt met 1-0 voor en dan toch nog verliezen. Dan baal je wel", aldus Malen. "Zij scoorden in de tweede helft al snel de eerste goal en gingen daarna doordrukken. Wij raakten het een beetje kwijt en daarna maakten zij een aardige goal. Het werd vervolgens een vechtwedstrijd. We hadden nog wat kansen op het eind die er ook wel in mogen, dan is het gewoon balen."

Gevraagd werd aan de spits wat het team na rust beter had moeten doen. "In de eerste helft voetbalden we gewoon. We waren wat rustiger en dan hou je hun ook uit het spel. In de tweede helft maakten zij er expres een vechtwedstrijd van en wij gingen daarin een beetje mee", zo gaf hij aan. "Dat is zonde, want voetballend zijn wij beter. Je gaat dan met hun mee en maken zij twee goals."




Tags

malen vechtwedstrijd baalde doordrukken voetbalden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.845 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato hendrikus izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev praag psveldhoven ramalho renners romario rvc sandler shevchenko skipper slot tuchtcommissie vip wedstrijdrapportage