Jorrit Hendrix en Philipp Max balen na de nederlaag van PSV tegen Granada.
Volledig scherm
Jorrit Hendrix en Philipp Max balen na de nederlaag van PSV tegen Granada. © BSR Agency

Jorrit Hendrix klaagt na nederlaag van PSV niet: ‘We moeten het doen met de spelers die we hebben’

PSV verloor donderdagavond voor het eerst in dit seizoen. Tegen het Spaanse Granada capituleerde de ploeg in het eerste duel in de Europa League-groepsfase van dit seizoen na rust en dat was uiteraard een domper voor de Eindhovenaren. ,,We gingen met een lekker gevoel de kleedkamer in omdat we op voorsprong waren gekomen en hoopten het door te trekken”, zei Jorrit Hendrix. ,,Daarna kregen we twee snelle goals tegen en weet je dat het moeilijk wordt tegen deze ploeg.”

  1. Er is een last van PSV’er Isaac Babadi afgevallen, die schakelt tussen deze twee extremen: ‘Dit is een beetje de wereld waarin ik leef’
    PREMIUM
    INTERVIEW

    Er is een last van PSV’er Isaac Babadi afgevallen, die schakelt tussen deze twee extremen: ‘Dit is een beetje de wereld waarin ik leef’

    Het contrast kon bijna niet groter. Vorige week stond Isaac Babadi met PSV te knokken om de kwartfinales van de Champions League te bereiken. Gisteravond wachtte na de strijd bij de ‘gelbe Wand’ de gele muur van de Langeleegte. Een plek waar de geest van het betaald voetbal nog wel rondwaart, voelt zelfs de jonge Babadi. ,,Er is een last van me afgevallen.”
    Eindhoven
  2. Pepi is dolblij dat hij PSV op het nippertje kon helpen: ‘Probeer altijd om positief te blijven’
    PREMIUM
    met video

    Pepi is dolblij dat hij PSV op het nippertje kon helpen: ‘Probeer altijd om positief te blijven’

    Ricardo Pepi werd zondagavond op het nippertje de matchwinnaar in het duel van PSV met FC Twente. De 21-jarige Amerikaan maakte al zijn zevende treffer in dit eredivisieseizoen, ondanks een beperkt aantal speelminuten voor zijn club. Trainer Peter Bosz was na afloop lovend over de Amerikaan en grapte dat hij alleen maar meer lijkt te scoren als hij weinig minuten op het veld staat. Zelf was Pepi ingetogen, maar dolblij.
    Eindhoven