Denzel Dumfries zoekt balend zijn positie op na de 1-2 van Granada.
Volledig scherm
Denzel Dumfries zoekt balend zijn positie op na de 1-2 van Granada. © BSR Agency
PSV PSV
1
EINDE
2
Granada CF GRA
  • 45'+1' Goal Mario Götze
  • Jorge Molina Goal 57'
  • Darwin Machis Goal 66'

PSV tegen Spaanse subtopper Granada de bietenbrug op

PSV heeft tegen het Spaanse Granada een gevoelige nederlaag geleden. In de eerste poulewedstrijd in het toernooi om de Europa League kregen de Eindhoven thuis klop: 1-2. Ondanks een riante uitgangspositie wist PSV het duel niet over de streep te trekken. Integendeel, de ploeg moest na rust capituleren en slikte een pijnlijk verlies.

  1. Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam
    PREMIUM

    Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam

    Mohamed Nassoh kan PSV na dit seizoen verlaten, omdat hij transfervrij is. Bekend is dat de club hem een aanbod tot contractverlenging heeft gedaan, maar die bieding was voor hem en zijn management nog niet overtuigend genoeg. Nassoh hoopt volgens een bron in zijn familie nog dat PSV hem een betere aanbieding doet, want andere clubs willen op dit moment ook met hem in zee en hebben prima voorstellen voorgelegd.
    Eindhoven
  2. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  3. Een heel bijzondere PSV-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’
    PREMIUM

    Een heel bijzondere PS­V-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’

    Het kampioenschap van PSV in 2018 was voor heel PSV al schitterend. Met een straatlengte voorsprong pakte de Eindhovense club de titel én ook nog met een finish waarbij concurrent Ajax werd weggeblazen, nota bene in eigen huis: 3-0. Het titelfeest werd nog véél mooier toen een bijzondere collega in de kleedkamer juichend met de schaal binnenstapte: Wim Rip. Eerder dat seizoen ontsnapt aan de dood en nu weer springlevend. Hoe gaat het momenteel met hem?
    Eindhoven