PSV trainde woensdag voor het laatst voor het duel met Granada.
Volledig scherm
PSV trainde woensdag voor het laatst voor het duel met Granada. © BSR Agency

PSV stelt zich in op strijd tegen Granada en corona

PSV is donderdag ingesteld op een avondje waarin misschien wel wat ‘treitervoetbal’ uit het laatje van Granada-trainer Diego Martínez komt. Vooraf treitert het coronavirus ook de Eindhovense formatie. 

  1. PSV durft financieel iets meer risico te nemen én wil dit jaar al volop verbouwen: directeur Brands vertelt over alle ontwikkelingen
    PREMIUM
    INTERVIEW

    PSV durft financieel iets meer risico te nemen én wil dit jaar al volop verbouwen: directeur Brands vertelt over alle ontwikke­lin­gen

    Een onderzoek naar de sportieve toekomst van PSV leverde onlangs veel meer op dan de conclusie dat PSV het Philips Stadion met vele duizenden plaatsen kan uitbouwen. Algemeen directeur Marcel Brands vertelde deze week wat de Eindhovense club de komende jaren al van plan is en dat er vanaf volgend seizoen ook anders financieel begroot wordt: deels weer op Champions League-niveau. Hoe dat zit?
    Eindhoven
  2. PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag
    PREMIUM

    PSV kan er nog altijd een uniek seizoen van maken en wordt bij een titel in alle gevallen gehuldigd op deze dag

    PSV hervat zaterdag de strijd in de eredivisie met een thuiswedstrijd tegen nummer achttien Vitesse. De ploeg van Peter Bosz kan bij een zege op ‘matchpoint’ in de nationale competitie komen, al moet Feyenoord dan wel punten laten liggen. Wint PSV nog twee keer achtereen, dan is een titel pas een feit als de Rotterdammers een keer niet hebben gewonnen. Hoe uniek kan het seizoen de komende vijf duels nog worden voor PSV?
    Eindhoven