PSV zonder Gakpo en Rosario tegen Granada wegens positieve coronatest

Reacties

PSV kan donderdag in de Europa League-confrontatie tegen Granada niet beschikken over Pablo Rosario, Cody Gakpo en Maxime Delanghe. Het trio is positief getest op corona.

PSV zonder Gakpo en Rosario tegen Granada wegens positieve coronatest
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 2
Granada
Granada

Ook twee stafleden hebben positief getest. PSV meldt dat het vijftal direct in quarantaine is gegaan. De situatie zal over 72 uur opnieuw worden bekeken.

Zowel Gakpo als Rosario kwam afgelopen zondag in het uitduel met PEC Zwolle (0-3 winst) nog in actie voor PSV. Beiden stonden in de basis. Gakpo, die de 0-2 maakte, bleef de hele wedstrijd staan en Rosario werd vlak voor tijd gewisseld. Delanghe stond dinsdag nog onder de lat bij Jong PSV, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen NEC in de Keuken Kampioen Divisie.

PSV bericht ook dat Jordan Teze en Eran Zahavi - die in een eerder stadium positief testten - niet meer in quarantaine zijn en de training hebben hervat. Hun inzetbaarheid is twijfelachtig. In de Eredivisie gaat de ploeg van Roger Schmidt zondagmiddag op bezoek bij Vitesse.

Granada, dat dit seizoen debuteert in Europa, moet het stellen zonder Roberto Soldado, die eerder deze week positief testte op COVID-19.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.