Jong PSV uit op eerherstel na domper in Volendam

Jong PSV uit op eerherstel na domper in Volendam
2 min

Een dubbele speelronde staat voor Jong PSV deze week op het programma. De eerste wedstrijd is dinsdagavond tegen NEC. De ploeg van Peter Uneken wil zich revancheren na de 5-1 nederlaag van afgelopen vrijdag.

Selectie
Ten opzichte van de wedstrijd in Volendam afgelopen vrijdag, neemt Maxime Delanghe de plek onder de lat over van Vincent Müller. Cheick Touré keert terug van een blessure en is inzetbaar tegen NEC. Dat geldt ook voor het drietal Tijn Daverveld, Dennis Vos en Damian Timan. Zij zaten tegen FC Volendam al bij de wedstrijdselectie, maar zijn inmiddels volledig fit verklaard. Nigel Thomas, Djenairo Daniels en Yorbe Vertessen moeten de achtste speelronde van Jong PSV aan zich voorbij laten gaan. Zij kampen allen met een blessure.

Wisselend begin NEC
De Nijmegenaren begonnen wisselvallig aan dit seizoen van de Keuken Kampioen Divisie. Viermaal won NEC overtuigend, met als uitschieter de 6-0 winst op FC Eindhoven. Daarentegen verloren de Gelderlanders ook drie keer, waarin ze geen enkel doelpunt wisten te maken. Momenteel bezet NEC de vijfde plek in de Keuken Kampioen Divisie. Bij winst van Jong PSV komt de ploeg van Peter Uneken op gelijk aantal punten met de Nijmegenaren.