Lewis Fiorini maakte de winnende treffer voor NAC
NOS Voetbal

Koploper NAC wint ook vijfde wedstrijd

NAC Breda heeft ook zijn vijfde duel in winst omgezet. De koploper van de eerste divisie was thuis met 2-1 Jong PSV de baas.

De bezoekers beleefden een prima start en kwamen op voorsprong via een kopbal van Nigel Thomas.

Een paar minuten later was het alweer gelijk: Sydney van Hooijdonk zette goed voor en Moreno Rutten schoot binnen.

De bal leek houdbaar voor keeper Vincent Müller, al maakte die zijn foutje een beetje goed door een strafschop van Huseyin Dogan te keren.

Lewis Fiorini zorgde in de 69ste minuut voor de winnende goal en wederom zag Müller, die deze week overgenomen werd van Würzburger Kickers, er niet sterk uit.

Van Hooijdonk leek de kers op de taart te zetten, maar zijn prachtige hakje belandde op de paal.