Volop live voetbal op de kanalen van PSV

Volop live voetbal op de kanalen van PSV
2 min

De oplettende kijker had het deze zomer al in de gaten. Op het YouTubekanaal van PSV zie je tegenwoordig steeds vaker live voetbal. Vanaf woensdag brengt de club drie wedstrijden en een open training live via YouTube bij jou.

Training live  
Afgelopen zaterdag en zondag kon je de wedstrijden die PSV in Duitsland afwerkte al rechtstreeks volgen via internet en ook deze week zit je goed wat betreft livestreams van de vaandelteams van PSV. Op woensdag volg je vanaf 16.00 uur de open training van de selectie van Hoofdcoach Roger Schmidt in het Philips Stadion.

Volg PSV Vrouwen op toptoernooi  
Donderdag en zaterdag is er aandacht voor PSV Vrouwen, dat in Frankrijk deelneemt aan het sterk bezette toernooi van Olympique Lyon. Van 12 tot en met 15 augustus verblijft het vrouwenteam in Frankrijk voor oefenduels tegen Olympique Lyon zelf (donderdag 13 augustus, 18.45 uur) en Montpellier HSC (zaterdag 15 augustus, 15.30 uur). Opgelet: deze wedstrijden zijn enkel in Nederland te bekijken.

Jong PSV
Tot slot Jong PSV. De beloften oefenen vrijdagochtend om 11.00 uur op PSV Campus De Herdgang tegen KAA Gent. Deze wedstrijd is niet toegankelijk voor publiek, maar dus wel te zien bij PSV. Voor alle streams geldt dat je een herinnering aan kunt zetten, zodat je automatisch een melding krijgt als de stream start. Ga hiervoor naar het PSV-kanaal op YouTube.

Naar het YouTubekanaal van PSV