Podcast | ‘Voor de fans is het voetbal zijn vanzelfsprekendheid kwijt’

Een nieuw seizoen van de AD Voetbal Podcast, in aanloop naar de aftrap van de eredivisie in september. Presentator Etiënne Verhoeff praat met verslaggever Sjoerd Mossou, PSV-watcher Maarten Wijffels en de nieuwe Ajax-watcher Johan Inan over de potentie van Feyenoord, wat er gebeurt als Ajax drie belangrijke spelers kwijtraakt en wie Bayern München van de Champions League-overwinning af moet houden.

  1. LIVE eredivisie | PSV start met Mauro Júnior als linksback op mogelijke kampioensavond
    LIVE met poll

    LIVE eredivisie | PSV start met Mauro Júnior als linksback op mogelijke kampioens­avond

    De volgende horde voor PSV in de titelrace ligt in Friesland. De Eindhovenaren gaan donderdagavond om 18.45 uur op bezoek bij SC Heerenveen. Mocht PSV winnen van Heerenveen, dan wordt de taak voor nummer twee Feyenoord vrijwel onmogelijk. Feyenoord moet dan alles (vier duels) winnen, PSV alles (drie duels) verliezen en de Rotterdammers moeten nog een flink gat qua doelsaldo overbruggen om kampioen te worden. Volg de wedstrijd via onderstaand liveblog.
    Heerenveen, Eindhoven
  2. De vrouw van Bram van Polen kijkt uit naar ‘normaal’ leven: ‘We hebben veel bruiloften moeten missen’
    PREMIUM
    Interview

    De vrouw van Bram van Polen kijkt uit naar ‘normaal’ leven: ‘We hebben veel bruiloften moeten missen’

    Vrouw Lotte en dochters Saar (11) en Liz (8) vinden het ergens jammer dat Bram van Polen (38) na zeventien jaar een punt achter zijn voetbalcarrière bij PEC Zwolle zet. Maar ze kijken ook uit naar het ‘normale leven’, nadat ze jarenlang alles planden rondom het schema van Bram. ,,Hij kan scheidsrechter worden bij onze hockey, maar moet de regels nog wel leren.”
    Zwolle, Harderwijk