Lars Unnerstall en Jeroen Zoet.
Volledig scherm
Lars Unnerstall en Jeroen Zoet. © ANP

PSV dubt nog over de eigen keepersvloot

Er is bij PSV respect voor de kwaliteiten en inzet van de huidige goalies, maar toch ligt er al een tijdje een wens om ook een ander type goalie aan te trekken. Of dat lukt, valt nog te bezien. 

  1. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  2. Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?
    PREMIUM

    Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?

    PSV is ook na zaterdagavond nog altijd in de race om het beste eredivisieteam ooit te worden. Het gaat de Eindhovenaren de komende weken allemaal om de landstitel, dat is logisch. Toch zei trainer Peter Bosz zaterdagavond ook dat het leuk is om onderweg of daarna nog wat records op te rapen, als dat mogelijk is. De topscorerstitel voor Luuk de Jong bijvoorbeeld. Of een puntenrecord. Of dat lukt, bepaalt mede hoe dit PSV straks herinnerd wordt. Hoe goed is dit PSV in de 68-jarige geschiedenis van de eredivisie?
    Eindhoven