Luc Nilis in juni in Eindhoven, nabij het Philips Stadion.
Volledig scherm
Luc Nilis in juni in Eindhoven, nabij het Philips Stadion. © Jean Pierre Reijnen/DCI Media

PSV-clubicoon Luc Nilis wordt spitsentrainer bij het Turkse Ankaragücü

Luc Nilis vertrekt opnieuw naar Turkije. De 53-jarige sterspeler van weleer wordt assistent-coach bij Ankaragücü, dat uitkomt in de Süper Lig. Vorig seizoen was Nilis werkzaam bij VVV, maar daar kon zijn contract niet worden verlengd. In 2018 nam hij met een kampioenschap afscheid als spitsentrainer van PSV. 

  1. Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging
    PREMIUM

    Dit heeft PSV nog nodig om de landstitel écht te kunnen vieren en dan volgt al snel de huldiging

    PSV won donderdagavond met 0-8 bij sc Heerenveen en heeft het kampioenschap van dit jaar bijna binnen. De ploeg staat negen punten en dertig goals voor op Feyenoord, dat de Eindhovenaren mathematisch nog zou kunnen achterhalen. In de praktijk kan dat niet meer, want dan zouden de Rotterdammers hun drie resterende wedstrijden allemaal met 9-0 of 10-0 moeten winnen én PSV zou alles moeten verliezen.
    Eindhoven
  2. Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam
    PREMIUM

    Nassoh hoopt nog op een beter bod van PSV, want anders vertrekt hij naar Rotterdam

    Mohamed Nassoh kan PSV na dit seizoen verlaten, omdat hij transfervrij is. Bekend is dat de club hem een aanbod tot contractverlenging heeft gedaan, maar die bieding was voor hem en zijn management nog niet overtuigend genoeg. Nassoh hoopt volgens een bron in zijn familie nog dat PSV hem een betere aanbieding doet, want andere clubs willen op dit moment ook met hem in zee en hebben prima voorstellen voorgelegd.
    Eindhoven