Cody Gakpo, Noni Madueke en Jordan Teze vieren de openingstreffer van eerstgenoemde tegen KFC Uerdingen 05. Wie van de drie zien we dit seizoen terug in de basis?
Volledig scherm
PREMIUM
Cody Gakpo, Noni Madueke en Jordan Teze vieren de openingstreffer van eerstgenoemde tegen KFC Uerdingen 05. Wie van de drie zien we dit seizoen terug in de basis? © BSR Agency

Heftige interne competitie bij PSV, waar Schmidt de harde keuzes pas later maakt

PSV heeft in de voorbereiding op het komende voetbaljaar wat zelfvertrouwen herwonnen na het voor de Eindhovenaren zo ellendige vorige seizoen. Coach Schmidt is in positieve zin verrast over het aanwezige potentieel. 

  1. PSV heeft eventjes het geluk van een kampioen, maar blijft ook winnen dankzij deze twee koele Amerikaanse kikkers
    PREMIUM

    PSV heeft eventjes het geluk van een kampioen, maar blijft ook winnen dankzij deze twee koele Amerikaan­se kikkers

    Negen miljoen euro heeft hij PSV gekost. En nog een bonus van een miljoen euro, bij goede prestaties. Dat laatste bedrag betalen de Eindhovenaren na dit seizoen voor Ricardo Pepi met een grote glimlach, als de 25ste landstitel over een paar weken een feit is. De Amerikaan bevrijdde De Eindhovenaren zondag in extremis en liet nog eens zien hoe belangrijk het is dat technisch directeur Earnest Stewart hem vorig jaar heeft gekocht. Wat viel verder op?
    Eindhoven
  2. Peter Bosz is kritisch op zichzelf en hoopt dat PSV de selectie bij elkaar kan houden: ‘Ik heb ze niet goed weggezet’
    PREMIUM
    met video

    Peter Bosz is kritisch op zichzelf en hoopt dat PSV de selectie bij elkaar kan houden: ‘Ik heb ze niet goed weggezet’

    Na afloop van het verloren Champions League-duel met Borussia Dortmund was Peter Bosz kritisch op zichzelf en spaarde de coach van PSV zijn ploeg. Bosz vindt dat het ‘net niet’ was tegen de nummer vier van Duitsland, maar hield vol dat PSV een geweldige ploeg heeft met veel potentie. ,,Ik hoop dat we de selectie bij elkaar kunnen houden”, aldus de coach.
    Eindhoven