Patrick van Aanholt.
Volledig scherm
Patrick van Aanholt. © Getty Images

PSV informeert naar Van Aanholt, maar laat transferplan varen

PSV heeft de afgelopen periode opnieuw geïnformeerd naar de plannen van oud-jeugdspeler Patrick van Aanholt. De bijna 30-jarige linksback van Crystal Palace heeft nog een eenjarig contract in Engeland en een bijbehorend Premier League-salaris. Daardoor lijkt hij op dit moment onhaalbaar, is de huidige conclusie. Voorlopig heeft PSV dus een streep gezet door de plannen om hem te halen. 

  1. Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’
    PREMIUM
    met video

    Bakayoko heeft wel zin in de titel met PSV en laat de perszaal lachen: ‘Hopelijk is het leuk’

    Johan Bakayoko kreeg zaterdagavond na PSV-AZ de lachers op zijn hand in de perszaal in het Philips Stadion. Droogjes blikte hij vooruit op de naderende titel van PSV, die vrijwel zeker lijkt nadat PSV met 5-1 won van AZ. Bakayoko is nog nooit kampioen geworden, vertelde hij. ,,Hopelijk is het leuk, kampioen worden met PSV. Hoe het zal zijn? Ik weet het niet, want ik ben het echt nog nooit geweest. Ook niet in de jeugd.”
    Eindhoven
  2. Een heel bijzondere PSV-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’
    PREMIUM

    Een heel bijzondere PS­V-kampioen uit 2018 is nu vooral dankbaar dat hij leeft: ‘Ik had toen twee of drie procent kans om te overleven’

    Het kampioenschap van PSV in 2018 was voor heel PSV al schitterend. Met een straatlengte voorsprong pakte de Eindhovense club de titel én ook nog met een finish waarbij concurrent Ajax werd weggeblazen, nota bene in eigen huis: 3-0. Het titelfeest werd nog véél mooier toen een bijzondere collega in de kleedkamer juichend met de schaal binnenstapte: Wim Rip. Eerder dat seizoen ontsnapt aan de dood en nu weer springlevend. Hoe gaat het momenteel met hem?
    Eindhoven