Sam Lammers viert zijn 3-0 met Richy Ledezma.
Volledig scherm
Sam Lammers viert zijn 3-0 met Richy Ledezma. © BSR Agency

PSV klopt dankzij Gakpo en Lammers (2x) ook KFC Uerdingen 05

Dankzij fraaie treffers van Cody Gakpo en Sam Lammers, die zelfs twee keer scoorde, heeft PSV ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Op het veld van hotel-residentie ‘Klosterpforte’ werd een besloten wedstrijd tegen KFC Uerdingen 05 met 3-0 gewonnen.

  1. PSV broedt op forse uitbreiding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen
    PREMIUM

    PSV broedt op forse uitbrei­ding van Philips Stadion, met vele duizenden plaatsen

    PSV wil in de toekomst het Philips Stadion uitbreiden, met vele duizenden plaatsen. Het meest ambitieuze scenario is om op lange termijn ruim tienduizend plekken extra te realiseren. Dat is nu de denkrichting binnen de club, al moeten er nog financiële en bouwkundige onderzoeken plaatsvinden. De ambitie van de PSV-leiding is echter duidelijk en wordt ook ondersteund door recent onderzoek: PSV kan en wil gezond groeien, maar hoe?
    Eindhoven
  2. PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen
    PREMIUM

    PSV maakt zich op voor laatste loodjes: vervanger Dest lijkt niet moeilijk aan te wijzen

    PSV bereidt zich de komende dagen voor op het competitieslot, waarin de landstitel moet worden veiliggesteld. In theorie kan de club donderdag al kampioen worden, maar dan is PSV wel afhankelijk van Feyenoord en mag de Eindhovense club in Heerenveen niet verliezen. Net als de andere topclubs vecht ook PSV dit seizoen tegen een kleinere of grotere blessurelijst, waarop de naam van Sergiño Dest dit weekend als nieuwe naam verscheen.
    Eindhoven