Sam Lammers viert zijn 3-0 met Richy Ledezma.
Volledig scherm
Sam Lammers viert zijn 3-0 met Richy Ledezma. © BSR Agency

PSV klopt dankzij Gakpo en Lammers (2x) ook KFC Uerdingen 05

Dankzij fraaie treffers van Cody Gakpo en Sam Lammers, die zelfs twee keer scoorde, heeft PSV ook de tweede oefenwedstrijd van het seizoen winnend afgesloten. Op het veld van hotel-residentie ‘Klosterpforte’ werd een besloten wedstrijd tegen KFC Uerdingen 05 met 3-0 gewonnen.

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven
  3. Peter Bosz is blij dat PSV weer een mooie stap heeft gezet en vertelt over Schouten, Uneken, Ramalho en Bakayoko
    PREMIUM
    met video

    Peter Bosz is blij dat PSV weer een mooie stap heeft gezet en vertelt over Schouten, Uneken, Ramalho en Bakayoko

    PSV-trainer Peter Bosz zag PSV zaterdagavond met 5-1 winnen van AZ en is met zijn ploeg weer wat dichter bij het kampioenschap. Twee keer winnen in de laatste vijf wedstrijden is waarschijnlijk genoeg om de titel te pakken. ,,We moeten nog een paar potjes winnen, maar staan er zeker goed voor”, beaamde Bosz. Hij besprak de prestaties van zijn spelers na afloop met de pers.
    Eindhoven