Centrale verdediger of rechtsback? PSV’er Teze maakt het niet uit: ‘Heeft allebei zijn voordelen’

VideoDe laatste maanden krijgt Jordan Teze (20) de vraag wel vaker: liever rechtsback of toch in het hart van de defensie? In de eerste officiële oefenwedstrijd, tegen SC Verl, stond hij in het centrum. ,,Een goede vraag. Ik zou het echt niet weten, het maakt me weinig uit. Het heeft allebei zijn voordelen.”

  1. Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’
    PREMIUM

    Hoe bang moeten we zijn om ernstig ziek te worden? ‘Een deel van onze gezondheid hebben we zelf in de hand’

    Het lijkt wel alsof we steeds zieker worden. Bijna zestig procent van de Nederlanders kampt met een chronische aandoening. Toch is er ook goed nieuws: steeds meer aandoeningen zijn beter te behandelen of zelfs te voorkomen. Daarnaast is er ook veel wat we zelf kunnen doen om het risico op ernstige ziektes te verkleinen. Een huisarts, kankeronderzoeker en immunoloog over hoe reëel het is om angstig te zijn.
  2. Guus Hiddink en Luc Nilis halen PSV-herinneringen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’
    PREMIUM

    Guus Hiddink en Luc Nilis halen PS­V-herinnerin­gen op: ‘Dat heb ik Aad de Mos altijd kwalijk genomen’

    Daar staan ze écht: Guus Hiddink en Luc Nilis, twee echte PSV-legendes. Het zijn zeker geen Zuid-Koreaanse taferelen in Sint Willebrord, maar toch zijn er genoeg PSV’ers en andere voetballiefhebbers op de sponsoravond van Rood-Wit afgekomen in aanloop naar het internationaal toernooi (1 en 2 juni) in het dorp. Een avond vol mooie verhalen en anekdotes: ,,Ronaldo snurkte zo luid dat ik uit paniek de teamdokter erbij haalde.”
    Sint Willebrord