Noni Madueke maakte een hattrick.
Volledig scherm
Noni Madueke maakte een hattrick. © BSR Agency

Madueke bekroont goed trainingskamp bij PSV met fraaie hattrick

Dat Noni Madueke al vroeg in het seizoen in blakende vorm verkeert, was tijdens het trainingskamp van PSV in Duitsland de hele week al te zien. De 18-jarige Britse aanvaller bekroonde zijn knappe optredens in de training zaterdagmiddag met een hattrick tegen het Duitse SC Verl. Dankzij zijn drie goals won PSV de eerste oefenwedstrijd van het seizoen: 0-3.

  1. Diëtiste legt uit wat McDonald’s en ander fastfood doet met je lijf: ‘Wraps zijn niet zo gezond als ze lijken’
    PREMIUM

    Diëtiste legt uit wat McDonald’s en ander fastfood doet met je lijf: ‘Wraps zijn niet zo gezond als ze lijken’

    Een hamburger, frietje of een andere snack is op zijn tijd niet te versmaden. Maar wat doet het met je lichaam als je elke week of misschien zelfs elke dag fastfood eet? Als je dan gaat voor een snelle hap, zijn sommige opties dan nog gezonder dan andere? En kun je de ‘schade’ ongedaan maken door te sporten of de rest van de tijd gezonder te eten? Diëtist Sanne Mouha legt het uit.
  2. Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikverdiend is)
    PREMIUM
    met video

    Het is niet meer de vraag of PSV kampioen wordt, maar wanneer (en waarom dat dikver­diend is)

    ,,PSV wordt kampioen”, zongen de supporters van PSV op de Oost-tribune, zaterdagavond in het Philips Stadion in Eindhoven. In gedachten zagen ze hun idolen al op het bordes van het Stadhuisplein schitteren, later deze maand of in mei. PSV pakte ondertussen de 25ste zege in de eredivisie van dit seizoen en vertoonde weer tekenen van de machtige machine die eerder dit seizoen over elke tegenstander heen wist te walsen. AZ ging genadeloos en met 5-1 over de knie.
    Eindhoven
  3. PSV taxeert eigen keepersvloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreuther, als mogelijke eerste doelman
    PREMIUM

    PSV taxeert eigen keepers­vloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreu­ther, als mogelijke eerste doelman

    Bij PSV wordt rekening gehouden met flinke veranderingen in de keepersvloot, komende zomer. Joël Drommel wil graag weer spelen en komt in principe in aanmerking voor een transfer. Boy Waterman gaat er mogelijk mee stoppen en oriënteert zich onder meer op een rol als keeperstrainer. Last but not least bestaat er ook een kans dat Walter Benitez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken.
    Eindhoven