Armando Obispo
Volledig scherm
Armando Obispo © BSR Agency

Obispo op de weg terug bij PSV, maar nog niet wedstrijdfit

Voor Armando Obispo is het trainingskamp van PSV in Duitsland van afgelopen week belangrijk geweest omdat hij in veel oefensessies weer aansluiting heeft gemaakt met de selectie. Hij kwam in mei geblesseerd terug naar PSV en is weer bijna volledig belastbaar. In de vriendschappelijke wedstrijd van zaterdagmiddag tegen SC Verl ontbreekt hij echter nog. 

  1. Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?
    PREMIUM

    Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?

    PSV is ook na zaterdagavond nog altijd in de race om het beste eredivisieteam ooit te worden. Het gaat de Eindhovenaren de komende weken allemaal om de landstitel, dat is logisch. Toch zei trainer Peter Bosz zaterdagavond ook dat het leuk is om onderweg of daarna nog wat records op te rapen, als dat mogelijk is. De topscorerstitel voor Luuk de Jong bijvoorbeeld. Of een puntenrecord. Of dat lukt, bepaalt mede hoe dit PSV straks herinnerd wordt. Hoe goed is dit PSV in de 68-jarige geschiedenis van de eredivisie?
    Eindhoven
  2. Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’
    PREMIUM

    Peter Bosz wordt gejonast in Heerenveen en heeft niets aan te merken op PSV: ‘Dit vond ik zo goed’

    Wat een avond was het voor PSV, donderdag in Heerenveen. De ploeg van Peter Bosz won met 8-0 in Heerenveen en heeft de landstitel op een molecuul na binnen. Er is nog één punt nodig om alles officieel te maken, maar dat is een formaliteit. PSV wordt gewoon landskampioen, want Feyenoord gaat de huidige kloof niet meer goedmaken. Die bedraagt negen punten en dertig goals. Bosz zelf was laaiend enthousiast, donderdagavond.
    Eindhoven