PSV Soccer School in september terug met vol programma

PSV Soccer School in september terug met vol programma
2 min

De PSV Soccer School start binnenkort de activiteiten voor seizoen 2020-2021 op. Vanaf september kunnen de allerkleinsten deelnemen aan PSV Voetjebal, terwijl oudere kinderen vanaf diezelfde maand de trainingsmodule kunnen volgen. De inschrijvingen zijn geopend.

PSV Soccer School Voetjebal
Deze module is speciaal opgezet voor de allerkleinste PSV-fans. Supporters van 2 tot 5 jaar maken (samen met een ouder) spelenderwijs voor het eerst kennis met de basisprincipes van voetbal. De nadruk ligt uiteraard op spel en plezier. Op zondag 27 september gaat de nieuwe Voetjebal-module van start. Wil je meer weten over dit unieke concept? Lees meer op de Soccer School website

Meer over Voetjebal

PSV Soccer School Trainingsmodule
De trainingsmodule heeft alles wat je nodig hebt om de volgende stap te zetten in jouw ontwikkeling als voetballer. Op PSV Campus de Herdgang begint de module met een nulmeting, waardoor we met behulp van het professionele PSV FieldLab jouw voortgang kunnen volgen. Sprintsnelheid, sprongkracht, behendigheid en veel meer. Je ontwikkelt je op exact dezelfde manier als de jeugdspelers van PSV. De eerste editie van dit seizoen gaat op 20 september van start. Wil jij zeker zijn van een plaatsje in jouw leeftijdscategorie? Schrijf je nu in via de officiƫle website.

Schrijf je in voor de trainingsmodule