PSV Vrouwen opent Eredivisie in Philips Stadion

PSV Vrouwen opent Eredivisie in Philips Stadion
2 min
Vrouwen

Het competitieprogramma van Eredivisie Vrouwen is bekend gemaakt. PSV Vrouwen start op zondag 6 september met een thuiswedstrijd tegen vv Alkmaar. Dat duel zal worden gespeeld in het Philips Stadion.

Make-over
De selectie van PSV Vrouwen heeft deze zomer een flinke make-over ondergaan. Met tien nieuwe gezichten is de ploeg inmiddels druk in voorbereiding op het nieuwe seizoen. Na een reeks oefenduels start de nummer één van afgelopen seizoen vanaf september aan een nieuw seizoen in de Eredivisie Vrouwen. De opzet van de competitie is ongewijzigd. Na afloop van de anderhalve competitie – achttien speelrondes – nemen de bovenste vier en de onderste vier teams het in de play-offs tegen elkaar op.

Volledig programma
Bekijk hier het volledige competitieprogramma. Over het Europese debuut van PSV Vrouwen in de UEFA Women’s Champions League in november 2020 wordt op een later moment meer bekend.

Losse kaartverkoop per wedstrijd
Er is besloten om voor de thuisduels van PSV Vrouwen geen PSV Vrouwen Seizoen Club Cards te verkopen.Door de beperkte bezoekersaantallen is er gekozen voor losse kaartverkoop per thuisduel. Op die manier hopen we toch zoveel mogelijk supporters de kans te geven om een wedstrijd van PSV Vrouwen bij te wonen. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor € 5,00 per stuk. Over de voorwaarden van verkoop voor het thuisduel tegen vv Alkmaar in het Philips Stadion volgt nadere informatie. De aanvangstijdsstip van het duel is 12.15 uur.

PSV Campus De Herdgang
In de regel zal PSV Vrouwen haar thuiswedstrijden ook komend seizoen op PSV Campus De Herdgang afwerken. Met de inachtneming van de richtlijnen van het RIVM is het mogelijk om 380 personen toe te laten bij een thuisduel op de campus van PSV.  

De kaartverkoop voor een thuisduel start uiterlijk twee weken voor aanvang van een wedstrijd via PSV.nl/tickets. Indien op een later moment de richtlijnen versoepelen, kan PSV overwegen de verkoop van seizoenkaarten alsnog op te starten.