Toon Gerbrands tijdens het trainingskamp van PSV in Marienfeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Toon Gerbrands tijdens het trainingskamp van PSV in Marienfeld. © BSR Agency

Toon Gerbrands bespeurt nieuwe energie bij PSV: ‘We wilden een nieuwe cultuur creëren’

PSV heeft de afgelopen periode geprobeerd een nieuwe cultuur te creëren. Een op vele fronten andere aanpak moet de Eindhovenaren helpen aan een beter seizoen dan het vorige. 

  1. Veel voetbalvaders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvolle zonen (en dochters) in de opleiding van PSV
    PREMIUM

    Veel voetbalva­ders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvol­le zonen (en dochters) in de opleiding van PSV

    Het verhaal van het 19-jarige PSV-talent Jesper Uneken trok afgelopen weekend veel aandacht. De jonge aanvaller scoorde een paar minuten na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en is na dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV ineens een bekende speler geworden. Niet in het minst door de reactie van zijn vader Peter, die in Enschede dolgelukkig was met de treffer van zijn zoon. Welke oud-profs hebben ook nazaten die opgenomen zijn in de academie van PSV?
    Eindhoven
  2. Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommissaris Van der Wallen en rvc-lid Wolf
    PREMIUM

    Een van de best bewaarde geheimen van PSV blijft aan boord: over de rol van topcommis­sa­ris Van der Wallen en rvc-lid Wolf

    PSV maakte maandag twee belangrijke herbenoemingen bekend. Bij de club blijven Robert van der Wallen (voorzitter van de raad van commissarissen) en Ingrid Wolf vier jaar langer aan als toezichthouder. Waarom is dat zo belangrijk? Van der Wallen (57) geldt achter de schermen als zeer invloedrijk en mag zeker beschouwd worden als een van de huidige succesfactoren van PSV. Sinds 2021 kreeg hij meer invloed bij de club.
    Eindhoven