PSV eert afzwaaiende Afellay met gebaar vol symboliek

Reacties

De naam Ibrahim Afellay blijft behouden voor De Herdgang. Een van de kleedkamers op het trainingscomplex van PSV draagt nu de naam van de oud-international.

PSV eert afzwaaiende Afellay met gebaar vol symboliek
© Pro Shots

PSV en Afellay maakten woensdag bekend dat de hernieuwde samenwerking na een jaar alweer ten einde was. De 34-jarige aanvoerder gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging. Toch verdwijnt zijn naam niet.

De Eindhovense club verraste Afellay met een mooi gebaar. De spelers van PSV Onder-18 zullen zich omkleden in de ruimte met de naam van de middenvelder. 'Dit is wel echt bijzonder', reageerde Afellay.

Ernest Faber, hoofd jeugdopleiding en afgelopen hoofdtrainer na het vertrek van Mark van Bommel, ziet het als een terecht eerbetoon. 'Het is mooi symbolisch om de kleedkamer van Onder-18 te vernoemen naar een van de meest succesvolle jongens van onze academie. Dit is een gebaar naar jou, als dank voor bewezen mooie voetbalmomenten. Het zijn warme herinneringen. Voor de jeugd is dit een voorbeeld om hetzelfde traject aan te gaan en vooral te investeren in jezelf.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.