Transparent
Inloggen
Sluiten

'Derrick Luckassen te duur voor Anderlecht om definitief over te nemen van PSV'

25 mei 2020 11:47 - Het Nieuwsblad
Foto: Pro Shots

"Derrick Luckassen te duur voor Anderlecht om definitief over te nemen van PSV"; image source: Pro Shots

Derrick Luckassen lijkt te moeten vertrekken bij Anderlecht. Dat meldt Het Nieuwsblad. De Belgische club huurde de verdediger afgelopen seizoen met een optie tot koop. Anderlecht wil graag verder met de verdediger en ook Luckassen zelf zou een langer verblijf in Brussel zien zitten, maar er is niet genoeg geld om de optie te lichten. Als PSV niet akkoord gaat met een lager transferbedrag, zal Luckassen weer terug moeten keren naar Eindhoven.

Luckassen heeft afgelopen maanden al meerdere keren aangegeven absoluut niet meer terug te willen keren bij PSV. "Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien", zo gaf hij bijna twee maanden geleden aan tegenover De Telegraaf.

Meer op Het Nieuwsblad




Discussieer mee op de forums


Tags

luckassen anderlecht brussel nieuwsblad telegraaf transferbedrag

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


3 jaar geleden
Met deze uitspraak gooi je echt alle deuren dicht bij PSV en dus ongeschikt!
+6/-0

Kutsituatie, had hem anders best een nieuwe kans zien wagen/krijgen bij PSV, maar met zulke uitspraken word het een onmogelijke kwestie, dus hopen op een club die die centen wel heeft, of een truuk, die speler/coach heeft die centen in zijn mouw;-)
+2/-2

 
3 jaar geleden
Hij kreeg vorig seizoen al een nieuwe kans.. en dat ging ten koste van Champions League deelname.
+2/-0

3 jaar geleden
Onbegrijpelijk dat ze hem ooit hebben gehaald. Misschien een ruildeal, maar geen idee welke speler van Anderlecht toegevoegde waarde voor ons zou zijn
+3/-1

 
Souza Faria 11 (geschorst)
3 jaar geleden
Dat zou ik wel weten wie we moeten ruilen : Yari Verschaeren. Maar dat doen ze nooit.
+1/-0

3 jaar geleden
Ik heb me echt geërgerd aan die uitspraken. Dat je dat intern bij PSV uitspreekt is geen probleem. Maar dat je dat breeduit in de media verkondigd vind ik echt bezwaarlijk. Ten eerste doet het afbreuk aan de reputatie van zijn werkgever (PSV). Wat moeten andere potentiële aankopen denken als ze dit lezen? (gelukkig staan daar veel positieve reviews tegenover) Ten tweede verlaagt het direct zijn eigen marktwaarde, waardoor het PSV simpelweg geld kost. Echt belachelijk en daarnaast ook nog eens oliedom.
+8/-0

 
3 jaar geleden
Hij is ook niet heel netjes behandeld vorig jaar vind ik persoonlijk. Speelde basis in de voorbereiding en kon ineens banken. Zelfde als met de keeper soap rond Zoet en Ruiter. Denk dat het people management niet al te best is geweest onder Bommel en dat dat geleid heeft tot veel onvrede en steeds slechtere resultaten. Uiteraard hoeft dat niet uitgebreid in de media, maar begrijp zijn standpunt wel. Verder is het geen topper en missen we er weinig aan. Aan de andere kant zal het ook nagenoeg onhaalbaar zijn om er wel een topper neer te zetten. Hopen op de doorbraak van Baumgartl dan maar.
+1/-0

 
3 jaar geleden
Hey remmie, als dat zo was, dan kan ik me de teleurstelling voorstellen, maar hij wordt nog steeds betaald door PSV, er zijn nu nieuwe trainers dus een beetje fatsoen zou zijn dat hij of weer voor een plek zou gaan of in ieder geval neutraal is in de media. Ben het met Schevchenko eens dat dit echt heel onnodig is.
+2/-0

 
3 jaar geleden
Je moet er natuurlijk wel rekening mee houden waar dit in stond hè, en aangezien iedereen genoeg toiletpapier gehamsterd had is er in april toch geen Televaag verkocht.
+3/-0

 
3 jaar geleden
Je bedoelt die krant die in de jaren 80 steeds schreef dat Menzo in het doel van het NL-elftal moest komen, en Van Breukelen daar weg moest.
+2/-0

3 jaar geleden
Niet best bij Anderlecht dat ze geen 5 miljoen kunnen betalen !!
+1/-0

 
3 jaar geleden
Nog een paar maandjes Lockdown en bijna geen enkele ploeg kan dat betalen.
Gelukkig gaan we weer een beetje open......
+1/-0

3 jaar geleden
"Ik voel me bij PSV niet thuis en ik heb het daar wel gezien"

Mooi.

Lekker nog een seizoen verhuren aan een club met geld, in een zandbak, heel ver weg.
+2/-0

3 jaar geleden
Komt allemaal over als onderhandelingsstrategie. Beetje tijd geven
+2/-0

3 jaar geleden
PSV heeft geen geluk met spelers die ze van AZ overnemen.
Blijkbaar zit daar een vloek op... op de een of ander manier mislukt dit telkens en komen ze naar een tijdje op de reservebank terecht.
Ik vind het jammer voor Toon Gerbrands - maar dit moeten we echt niet meer doen.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje