Maxime Delanghe in actie voor PSV onder 19.
Volledig scherm
Maxime Delanghe in actie voor PSV onder 19. © BSR

PSV zet in op behoud van talentvolle keeper Maxime Delanghe

PSV hoopt keeper Maxime Delanghe (18) binnenkort voor meerdere jaren te behouden. De goalie van PSV onder 19 en België onder 19 maakt dit seizoen een goede ontwikkeling door en wordt gezien als een beloftevolle keeper, die in de toekomst bij PSV onder de lat zou kunnen staan. Daarvoor moet hij nog wel een aantal stappen maken en PSV hoopt dat de Belg die in Eindhoven wil zetten. 

  1. Jong PSV haalt met sterke Simons, Nassoh en Land hard uit in laatste thuiswedstrijd van dit seizoen
    PREMIUM

    Jong PSV haalt met sterke Simons, Nassoh en Land hard uit in laatste thuiswed­strijd van dit seizoen

    Jong PSV heeft vrijdagavond de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen met 4-1 gewonnen. Tegen TOP Oss kwamen de Eindhovense beloften amper in de problemen en konden ze dankzij de goals van twee doelpuntenmakers en het voetbal van Tygo Land een ruime zege boeken. Keeper Kjell Peersman gaf nog totaal onnodig een goal weg, waardoor de Ossenaren toch op het scorebord kwamen. Wat viel op?
    Eindhoven
  2. PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer
    PREMIUM

    PSV kan Excelsior nog steeds niet tevreden stellen: Driouech blijft in wachtkamer

    PSV heeft nog altijd interesse in Couhaib Driouech (22), de behendige linksbuiten van het Rotterdamse Excelsior. De Eindhovenaren zijn weer in gesprek met de Kralingers, maar veel schot zit er ogenschijnlijk nog niet in de zaak. Bronnen rond de situatie melden dat Driouech heel graag naar PSV wil en dus in de wachtkamer zit, maar dat de technisch directeur van PSV niet genoeg wil betalen. Hoe is de stand van zaken?
    Eindhoven
  3. Roda JC meldt zich voor verdediger van Jong PSV, nieuw transfervrij vertrek is mogelijk
    PREMIUM

    Roda JC meldt zich voor verdediger van Jong PSV, nieuw transfer­vrij vertrek is mogelijk

    Roda JC heeft interesse om verdediger Koen Jansen (20) los te weken bij PSV. De linksback is dit seizoen vaste waarde in het Eindhovense talententeam en kan zijn contract bij de club verlengen. Of hij dat doet, is nog niet zeker. Er vinden nog onderhandelingen plaats. Vanuit meerdere clubs is belangstelling voor Jansen, die eerder ook al interesse genoot vanuit Helmond Sport. Daarnaast is er met NEC contact geweest.
    Eindhoven