PSV presenteert Google Assistant-applicatie

PSV presenteert Google Assistant-applicatie
2 min

PSV is vanaf heden ook op te roepen via Google Home of Google Assistant. De club presenteert vandaag een Google Assistant-applicatie, waarmee je onder meer de stadionbeleving in huis brengt in deze tijd waarin wordt opgeroepen zoveel mogelijk thuis te blijven. PSV is daarmee de eerste club in Nederland en zelfs één van de eersten in Europa.

Beleving Philips Stadion
Door PSV op te roepen via het apparaat thuis (een Google Home) of via de smartphone App Google Assistant halen supporters de beleving van het Philips Stadion in huis. De service is ontwikkeld door Froteu.

Hoe werkt het?
Door tegen je Google Home of Google Assistant te zeggen: ‘Ok Google, praat met PSV’, kun je het clublied, stadiongeluiden met zingende fans of het laatste PSV-nieuws horen. Daarnaast is het mogelijk om een PSV-quiz te spelen. Geluidsfragmenten van memorabele momenten uit de historie van PSV worden gekoppeld aan een quizvraag die je samen met je huisgenoten of familieleden kunt beantwoorden.

Over Froteu
Froteu BV: is de bedenker en ontwikkelaar van de PSV Google Assistant-applicatie. Froteu ontwikkelt conversational services voor sport- en zorgorganisaties met als doel het vergroten van efficiëntie, engagement, vermaak en het ondersteunen van klantenservices.