PSV-staf op de schop: nieuwe rol voor icoon Van den Heuvel, Hesp vertrekt

Reacties

PSV gaat de nodige wijzigingen in de technische en begeleidende staf doorvoeren. De meest opmerkelijke verandering is het feit dat teammanager en clubicoon Mart van den Heuvel een stapje terug doet.

PSV-staf op de schop: nieuwe rol voor icoon Van den Heuvel, Hesp vertrekt
© Pro Shots

'De Veldhovenaar bereikt over twee weken de pensioengerechtigde leeftijd, maar blijft aan PSV verbonden', zo laat PSV in een statement weten. Van den Heuvel was zo'n vier decennia werkzaam bij de A-selectie van PSV, waarvan elf seizoen als teammanager. 'Hij gaat zijn opvolger ondersteunen, inwerken en blijft enkele taken vervullen rondom het teammanagement van de eerste selectie.' Die opvolger waar PSV het over heeft is ex-keeper Bas Roorda, die nu werkzaam is bij FC Groningen.

Hij wordt dus toegevoegd aan de staf van de nieuwe trainer Roger Schmidt, maar PSV neemt afscheid van een paar andere oudgedienden. Zo wordt het aflopende contract van keeperstrainer Ruud Hesp niet verlengd, hetgeen ook geldt voor video-analist Wim Rip. Daarnaast meldt PSV dat de contracten met fysiotherapeut Falk Louwers en cameraman videoanalyse Jean-Paul Boomgaart zijn opgezegd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.