Mart van den Heuvel.
Volledig scherm
Mart van den Heuvel. © BSR Agency

PSV-clubicoon Mart van den Heuvel treedt terug als teammanager, Bas Roorda opvolger

Mart van den Heuvel treedt na dit seizoen na goed overleg terug als teammanager bij PSV. De 66-jarige PSV-icoon is al zo'n veertig jaar aan de A-selectie van de Eindhovense club verbonden, waarvan de laatste elf jaar als teammanager. Van den Heuvel wordt na dit seizoen opgevolgd door Bas Roorda, die nu nog werkzaam is bij FC Groningen. 

  1. De keeper van PSV is een hele wedstrijd de keeper van de wereldkampioen: Benitez stelt bij debuut zijn coach niet teleur
    PREMIUM

    De keeper van PSV is een hele wedstrijd de keeper van de wereldkam­pi­oen: Benitez stelt bij debuut zijn coach niet teleur

    Walter Benitez is in de nacht van dinsdag op woensdag international geworden. De 31-jarige keeper van PSV mocht bij een vriendschappelijk duel van Argentinië met Costa Rica de hele wedstrijd op doel staan. De Argentijnen wonnen met 3-1, dankzij goals van Ángel di Maria, Alexis Mac Allister en Lautaro Martinez. Voor Benitez werd het een bevredigend debuut.
    Eindhoven
  2. PSV heeft eventjes het geluk van een kampioen, maar blijft ook winnen dankzij deze twee koele Amerikaanse kikkers
    PREMIUM

    PSV heeft eventjes het geluk van een kampioen, maar blijft ook winnen dankzij deze twee koele Amerikaan­se kikkers

    Negen miljoen euro heeft hij PSV gekost. En nog een bonus van een miljoen euro, bij goede prestaties. Dat laatste bedrag betalen de Eindhovenaren na dit seizoen voor Ricardo Pepi met een grote glimlach, als de 25ste landstitel over een paar weken een feit is. De Amerikaan bevrijdde De Eindhovenaren zondag in extremis en liet nog eens zien hoe belangrijk het is dat technisch directeur Earnest Stewart hem vorig jaar heeft gekocht. Wat viel verder op?
    Eindhoven
  3. Flinke veranderingen verwacht bij de PSV-opleiding: deze talenten gaan weg en er wordt nieuw bloed verwacht
    PREMIUM

    Flinke veranderin­gen verwacht bij de PS­V-opleiding: deze talenten gaan weg en er wordt nieuw bloed verwacht

    Bij PSV lopen veel contracten van jonge spelers na dit seizoen af. De komende periode wil en moet de club daarom duidelijkheid over de toekomst geven aan meer dan twintig talenten, in sommige gevallen zelfs al voor 1 april. Een enkeling heeft zelf al gekozen voor iets anders. Zo vertrekt de talentvolle linksback Renzo Tytens (18) na dit seizoen vermoedelijk naar Club Brugge. Bronnen bezweren dat de Belg al ver op weg is om die stap te maken . Daar blijft het niet bij.
    Eindhoven
  4. Pepi is dolblij dat hij PSV op het nippertje kon helpen: ‘Probeer altijd om positief te blijven’
    PREMIUM
    met video

    Pepi is dolblij dat hij PSV op het nippertje kon helpen: ‘Probeer altijd om positief te blijven’

    Ricardo Pepi werd zondagavond op het nippertje de matchwinnaar in het duel van PSV met FC Twente. De 21-jarige Amerikaan maakte al zijn zevende treffer in dit eredivisieseizoen, ondanks een beperkt aantal speelminuten voor zijn club. Trainer Peter Bosz was na afloop lovend over de Amerikaan en grapte dat hij alleen maar meer lijkt te scoren als hij weinig minuten op het veld staat. Zelf was Pepi ingetogen, maar dolblij.
    Eindhoven