Transparent
Inloggen
Sluiten

Kijktip: Herbeleef PSV-Feyenoord uit 2010/2011

28 maart 2020 09:37
Foto: Pro Shots

Kijktip: Herbeleef PSV-Feyenoord uit 2010/2011; image source: Pro Shots

Vanmiddag om 16:00 zendt PSV de legendarische wedstrijd PSV-Feyenoord uit 2010/2011 nog eens uit. De wedstrijd eindigde in een historische 10-0 overwinning voor de Eindhovenaren, na goals van Reis (3x), Toivonen, Lens (2x), Engelaar, Dzsudzsák (2x) en een eigen doelpunt van Martins Indi.






Tags

feyenoord herbeleef kijktip dzsudzsak engelaar indi lens martins toivonen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


4 jaar geleden
Wat een wedstrijd was dat! Laatste jaren is het al lastig genoeg om gewoon van ze te winnen
+2/-0

4 jaar geleden (gewijzigd)
Weet nog goed, dat we net na rust snel de 3 en 4-0 maakten, dacht Dzsudzsak en Toivonen en toen wij balorige 10, 10, 10 beginnen te zingen... niet wetende dat het rond n half later echt gebeurde, bijna surrealistisch en magisch tegelijk.

Bizar dat je dat jaar niet eens kampioen werd...

Ook de 10-0 tegen Volendam live meegemaakt stadion meegemaakt, maar dit was toch van heel andere orde en zal ik nooit vergeten.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Wellicht werd je niet kampioen júíst door die 10-0. Nu was bij de terugwedstrijd Feyenoord er alles aan gelegen om te winnen (zelfs als daardoor Ajax kampioen werd).

Ik weet nog dat ik 's ochtends wakker werd met stevige koorts & kou. Besloot op het laatst pas om naar Eindhoven af te reizen. Geen spijt van. Déjà vu met 1991. Vergelijkbare situatie: ziek als een hond, toch maar gegaan. PSV-Feyenoord 6-0, Romario 4x.
+1/-0

3 jaar geleden (gewijzigd)
PSV - Feyenoord 7-2
Dat was ook een leuke uitslag. Weliswaar een groot gedeelte van de wedstrijd tegen 10 man..maar toch.
+1/-0



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje