PREMIUM
Daniel Schwaab in actie bij PSV. De club kan met respect terugkijken op zijn bijdrage in de laatste vier jaar. © BSR Agency

Schwaab gaat na piep- en kraakseizoen met PSV opnieuw door de voordeur weg

Na dit seizoen staat er een punt achter de samenwerking tussen PSV en Daniel Schwaab. De wegen van de 31-jarige Duitser en de Eindhovenaren scheidden vorig jaar al, maar het kwam in de zomer nog tot een verrassende terugkeer. De club kan met respect terugkijken op zijn bijdrage, die dit seizoen sportief niet meeviel. 

  1. Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?
    PREMIUM

    Nu de titel bijna binnen is: hoe gaan we ons dit PSV-team in de toekomst herinneren?

    PSV is ook na zaterdagavond nog altijd in de race om het beste eredivisieteam ooit te worden. Het gaat de Eindhovenaren de komende weken allemaal om de landstitel, dat is logisch. Toch zei trainer Peter Bosz zaterdagavond ook dat het leuk is om onderweg of daarna nog wat records op te rapen, als dat mogelijk is. De topscorerstitel voor Luuk de Jong bijvoorbeeld. Of een puntenrecord. Of dat lukt, bepaalt mede hoe dit PSV straks herinnerd wordt. Hoe goed is dit PSV in de 68-jarige geschiedenis van de eredivisie?
    Eindhoven
  2. PSV-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’
    PREMIUM

    PS­V-beloften moeten na opsteker in Engeland nu weer aan de bak tegen ‘grote mannen’

    Voor de beloften van PSV was het een mooie week, omdat ze dinsdag in Engeland de finale van het toernooi om de Premier League International Cup haalden. PSV doet al jaren mee aan dit evenement en is titelverdediger. De ploeg schakelde de oudste talenten vn aWest Ham United uit en strijdt later deze maand of begin mei tegen Everton onder 21 of Crystal Palace onder 21. Vrijdag wacht eerst een duel van totaal andere orde.
    Eindhoven