Transparent
Inloggen
Sluiten

'Blessure Jorrit Hendrix lijkt mee te vallen'

25 februari 2020 13:51 - ED.nl
Foto: Pro Shots

"Blessure Jorrit Hendrix lijkt mee te vallen"; image source: Pro Shots

Het Eindhovens Dagblad weet te melden dat de blessure van Jorrit Hendrix meevalt. De middenvelder viel afgelopen zondag in de wedstrijd tegen Vitesse al in de eerste helft uit, maar na onderzoek is gebleken dat er geen zware kwetsuur is. Naar verwachting is het duel tegen Feyenoord van aanstaand weekend al haalbaar.

Meer op ED.nl




Tags

hendrix aanstaand feyenoord kwetsuur meevalt vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.


reactie verwijderd

 
4 jaar geleden
Er zijn slechtere op het middenveld en zeker op de plek waar Jorrit speelt. Het grootste probleem is de beweging van de spelers . Tegen Vites leek het wel zit voetbal de eerste helft . Geen beweging , iedereen stond stil. Dat is het grootste probleem nog steeds , geen creativiteit bij veel spelers. We kunnen beter zeker nu met Ricardo en Ryan.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Grootste probleem: Hendrix én Rosario.. beiden 0 Crea. Balletjes breed. Traag spel. Terugdraaien terwijl je vooruit kan. Doordat Ihaterran rb speelt, hebben ze al weinig mogelijkheden om diepte te zoeken en ze komen voetballend gewoon tekort om een beetje behoorlijk positiespel te spelen. Eentje is meer dan zat. Hendrix/Rosario Ihattaren Thomas. Madueke rechtsbuiten. Voegen we gelijk de broodnodige diepte toe aan ons spel. Dan Baumgartl voor Schwaab en dan begint het ergens op te lijken.
+5/-0

 
4 jaar geleden
Zou die Baumi echt zo slecht zijn dat Schwaab speelt? Daar begrijp ik helemaal niets van
+2/-0

 
Luckassen kan niet slechter zijn dan die twee, dus als Anderlecht de prijs wil drukken gewoon de prijs houden en evt terughalen.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Dus omdat huidige spelers nóg zwakker zouden zijn dan elders gestelde spelers die laatstgenoemde maar terughalen? Gewoon nieuwe, dus betere, spelers aantrekken.

Ontopic: ik geef PSV zonder Hendrix meer kans op een goed resultaat dan mét, overigens ongeacht de opponent.
+1/-1

 
4 jaar geleden
Mee eens Luckassen is niet goed genoeg en wanneer een speler zo negatief is over zijn werkgever dan moet je hem niet meer willen. Guti kwam overigens i.p.v. Hendrix maar die was nog slechter. Traag aan de bal, veel balverlies dat is in ieder geval geen optie meer op het middenveld.
+1/-0

 
Je interpreteert 't wel anders dan ik het bedoel, ik vraag me nmlk af waarom Anderlecht hem wel zou willen, volg iemand zijn verrichtingen in Belgie? Evt wat info?
+1/-0

 
4 jaar geleden
Heeft 18 wedstrijden voor Anderlecht gespeeld. Anderlecht staat op plek 8 momenteel. Geloof dat hij de laatste wedstrijd niet meegedaan heeft omdat hij een scheurtje in zijn kruisband heeft opgelopen. Blijf het een wildebras vinden.
+2/-0

 
4 jaar geleden
@Por: vond jij Baumi slecht op rechts? Begin het geklungel niet toen de beste jongen op links in het centrum werd gestationeerd tijdens de afwezigheid van Viergever?
+2/-0

 
Het is niet dat ik hem slecht vind, maar was meer een suggestie, en ik bedoel ook niet dat Luckassen terug MOET, Schwaab vind ik echter wel zoals hij nu speelt niet meer kunnen.
+1/-0

 
4 jaar geleden
Ik snap er werkelijk niks van dat Baumi niet op recht achterin staat. Begin van het seizoen draaide het centrum meer dan goed wat mij betreft
+1/-0

VHTLsaw (geschorst)
4 jaar geleden
Goed nieuws. Juist tegen Feijenoord kunnen we een bikkelaar/balafpakker beter gebruiken dan creatieve jongens die hun been terugtrekken in een stevig duel.
+1/-0



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje