Malen deelt beelden van revalidatie: 'Werk hard om sterker terug te keren'

Reacties

Donyell Malen is druk bezig met de revalidatie van zijn zware knieblessure. De aanvaller van PSV en het Nederlands elftal benadrukt met een video op Instagram dat het met zijn motivatie wel goed zit.

Malen deelt beelden van revalidatie: 'Werk hard om sterker terug te keren'
© Pro Shots

De 21-jarige Malen raakte halverwege de maand december geblesseerd in de uitwedstrijd tegen Feyenoord en werd acht weken geleden in de Verenigde Staten geopereerd. Hij komt dit seizoen niet meer in actie voor PSV en moet daardoor naar alle waarschijnlijkheid ook het EK uit zijn hoofd zetten. Op het moment is het nog onduidelijk of Malen het zomerse toernooi kan gaan halen.

De aanvaller, dit seizoen goed voor elf doelpunten uit veertien competitiewedstrijden voor PSV, laat via social media van zich horen. 'Het is een tijdje terug, maar ik ben acht weken geleden geopereerd', schrijft Malen. 'Dit is de eerste keer dat ik geblesseerd ben, maar the grind don't stop you know.' Daarmee geeft Malen aan dat hij ondanks de tegenslag volledig toegewijd is om zijn doelen te halen en dat hij zich door niets laat tegenhouden. 'Ik werk hard om sterker en beter dan ooit terug te keren.'

Malen debuteerde op 6 september in het Nederlands elftal en droeg toen met een doelpunt bij aan de 2-4 zege op Duitsland in de EK-kwalificatiecyclus. Hierna speelde Malen nog drie interlands. Het EK 2020 begint op 12 juni. Twee dagen later speelt Oranje zijn eerste groepswedstrijd, in de Johan Cruijff Arena tegen Oekraïne.

Net als Malen kampt ook Memphis Depay met een zware knieblessure. Het herstel van de aanvaller van Olympique Lyon verloopt echter bijzonder voorspoedig: hij is inmiddels alweer in training en heeft goede hoop dat hij het EK gaat halen.

Bekijk hier al onze video's
Meer D. Malen
Meer over D. Malen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.