Transparent
Inloggen
Sluiten

Edo Ophof: 'Denzel Dumfries toont zich de leider die PSV zich zo wenst'

24 februari 2020 09:12

De Telegraaf-rapporteur Edo Ophof is lovend over het spel van Denzel Dumfries tegen Vitesse. "Denzel toont zich de leider die PSV zich zo wenst", aldus Ophof in die krant. "Als je ziet hoe hij deze wedstrijd aanpakt en overal mee bezig is, verdient hij daarvoor een compliment. Zowel defensief als offensief laat Denzel zich zien. Hij eist ballen op en is er nadrukkelijk mee bezig om de hele rechterflank te bestrijken."

Volgens Ophof is het ook niet raar dat Dumfries in november de aanvoerdersband kreeg in plaats van Pablo Rosario. "Een goede captain moet de ploeg op sleeptouw kunnen nemen en zich vooral niet door de band om zijn arm laten afleiden", zo geeft hij aan. "Rosario is van nature geen leider. Dumfries is een heel ander type. Hij kan in mijn optiek veel beter met deze rol omgaan."

Ook was de oud-voetballer te spreken over Ricardo Rodríguez, die een versterking is voor PSV. "Een degelijke back, die geen rare dingen doet. Aan de manier hoe hij zich positioneert en de rust die hij uitstraalt, kun je zien dat hij ervaren is", zegt hij daarover. "Offensief kan het nog wel beter, maar het is verstandig dat hij eerst het verdedigende aspect op orde wil hebben."




Tags

dumfries ophof edo offensief rosario aanpakt eist nature optiek positioneert rapporteur rechterflank rodriguez telegraaf uitstraalt vitesse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers PSV E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 27.839 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

albert alcohol bakayoko brenet brobbey ehvdgxt excelsiorvriend gakpo izecson job koen lozano madueke maduro obelix obispo onzin paniek popcorn psvrijnwoude ridicuul rijbewijs roger santos sutalo trestena twente var xavisimons zusje