PSV-huurling Romero noteert na 463 dagen weer een dubbelslag

Reacties

Maximiliano Romero heeft zondagavond weer wat aan zijn zelfvertrouwen gewerkt. De door PSV aan Vélez Sarsfield verhuurde aanvaller maakte twee goals in de competitiewedstrijd tegen Arsenal Sarandi (0-4). Hij bracht zijn totaal daarmee op vijf doelpunten in dit seizoen voor Vélez.

PSV-huurling Romero noteert na 463 dagen weer een dubbelslag
© Pro Shots

PSV nam Romero (boven op archieffoto) ruim twee jaar geleden voor acht tot tien miljoen euro over van Vélez, maar had mede door blessureleed maar weinig plezier van de inmiddels 21-jarige Argentijn. Hij maakte meer speelminuten in de beloftenploeg dan in het eerste elftal en was op 17 november 2018 voor het laatst trefzeker in het PSV-shirt. Hij maakte toen twee goals in de 3-1 overwinning op Jong AZ in de Keuken Kampioen Divisie.

Ruim vijftien maanden na zijn laatste dubbelslag was het zondagavond weer twee keer raak in een duel voor Romero. De spits was verantwoordelijk voor de 0-3 en de 0-4: eerst scoorde hij na een knappe individuele actie, vervolgens zorgde hij met een hard schot na een prima aanname op de borst voor het slotakkoord.

PSV raakte in de afgelopen transferwindow Steven Bergwijn kwijt aan Tottenham Hotspur en kan dit seizoen geen beroep meer doen op de geblesseerde Donyell Malen. Een vervroegde terugkeer van Romero naar Eindhoven is echter geen moment onderwerp van gesprek geweest. De Argentijn is tot de zomer verhuurd aan Vélez en heeft bij PSV nog een contract dat tot medio 2023 doorloopt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.