Transparent
Inloggen
Sluiten

Sam Lammers: 'We hebben het op karakter gedaan'

23 februari 2020 16:49

In gesprek met Fox Sports gaf Sam Lammers aan dat het carnaval in de kleedkamer van PSV was begonnen. "Carnaval is altijd wel gezellig. Als voetballer heb je niet altijd de kans om het mee te vieren, maar in de kleedkamer was het een feestje", aldus Lammers, die vervolgens de vraag kreeg of hij in de stad nog een biertje ging drinken. "Morgen zijn we vrij, dus we zullen het nog zien."

Lammers was het eens met de opmerking dat de eerste helft niet om aan te zien was. "We hadden in de kleedkamer precies hetzelfde", zo gaf hij aan. "We hebben twee goede weken achter de rug met goed voetbal en drie punten. De stemming was goed. Nu was het voetbal niet om aan te zien. Van allebei de kanten was het slecht. Maar ook dit soort wedstrijden moet je winnen."

Ook bij de aanvaller was de ontlading groot na de winst. "We kwamen niet meer van de goal af. We konden de bal niet meer naar elkaar over spelen", zei hij daarop. "We hielden hem een paar keer niet goed vast voorin. Als dat lukt, kun je wat meer rust in de ploeg krijgen. Dat lukte dan niet, dus we hebben het op karakter gedaan."




Tags

lammers carnaval biertje fox gezellig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.



PSV E-zine

Meer dan 27.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alchemist bakayoko bastard bergwijn eredivisie feyenoord flamingo hato izecson jevon jong koen kou kroes madueke manolev nederland praag psvrijnwoude renners romario rvc santos shevchenko skipper slot tuchtcommissie utrecht vip wedstrijdrapportage