Sam Lammers.
Volledig scherm
Sam Lammers. © BSR Agency
Vitesse VIT
1
EINDE
2
PSV PSV
  • 50' Goal Tim Matavz
  • Sam Lammers Goal 59'
  • Cody Gakpo Goal 63'

PSV schudt Vitesse af en blijft loeren op topklassering in de eredivisie

PSV heeft de tweede uitzege op rij beet. In Arnhem ging Vitesse met 1-2 over de knie, nadat de Eindhovenaren eerst een achterstand hadden opgelopen. PSV blijft door de overwinning enigszins in het spoor van Feyenoord en AZ, de concurrenten voor een klassering bij de eerste drie op de ranglijst.

  1. Borussia Dortmund geïnteresseerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbedrag moet opleveren
    PREMIUM

    Borussia Dortmund geïnteres­seerd in PSV’er Bakayoko, die bij veel clubs kan tekenen en een monsterbe­drag moet opleveren

    Bij het Duitse Borussia Dortmund is Johan Bakayoko op de radar verschenen. Die club heeft ook al contact gezocht met PSV óf de agent van de speler, zo bezweren goed ingevoerde bronnen. Bakayoko staat er goed op in heel Europa, na een puik seizoen bij PSV. De verwachting is dat hij PSV komende zomer goed geld op kan leveren en PSV zet in op een fors transferbedrag. Hoeveel het moet worden?
    Eindhoven
  2. Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvreprijs zijn
    PREMIUM
    met video

    Voor Luuk de Jong zou deze bokaal met de naam van ‘mister PSV’ een oeuvre­prijs zijn

    Luuk de Jong is bezig aan zijn allerbeste seizoen ooit. En dat op zijn 33ste. De spits van PSV prikte zaterdag tegen Vitesse weer twee goals binnen en leverde ook nog een assist. Inmiddels staat hij al op 26 treffers in de eredivisie en 12 assists. In andere competities was hij dit voetbaljaar ook nog eens goed voor 9 goals en 3 assists. Daarmee is hij dit seizoen al bij 50 doelpunten direct betrokken. Hij kan nóg een belangrijke mijlpaal halen.
    Eindhoven