BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency
Vitesse VIT
1
EINDE
2
PSV PSV
  • 50' Goal Tim Matavz
  • Sam Lammers Goal 59'
  • Cody Gakpo Goal 63'

PSV boekt in Arnhem tweede uitzege op rij

PSV heeft de tweede uitzege op rij beet. In Arnhem ging Vitesse met 1-2 over de knie, nadat de Eindhovenaren eerst een achterstand hadden opgelopen. PSV blijft door de overwinning enigszins in het spoor van Feyenoord en AZ, de concurrenten voor een klassering bij de eerste drie op de ranglijst.

  1. Alex Kroes bleef geloven in terugkeer bij Ajax: ‘Maar ik aanvaard de consequenties als AFM me schuldig acht’

    Alex Kroes bleef geloven in terugkeer bij Ajax: ‘Maar ik aanvaard de consequen­ties als AFM me schuldig acht’

    Alex Kroes is blij dat hij als technisch directeur bij Ajax mag terugkeren. Toen er een streep ging door zijn aanstelling als algemeen directeur vanwege de handel met voorkennis in aandelen van de club, bleef hij altijd geloven dat er toch een oplossing gevonden kon worden. En mocht het onderzoek van beurswaakhond Autoriteit Financiële Markten (AFM) voor hem een negatieve uitkomst hebben, trekt hij alsnog zijn conclusies.
    Amsterdam
  2. Ajax-trainer John van 't Schip had rode kaart Steven Bergwijn ‘absoluut niet verwacht’: ‘Het hield niet over’

    Ajax-trai­ner John van 't Schip had rode kaart Steven Bergwijn ‘absoluut niet verwacht’: ‘Het hield niet over’

    Ajax leek voor de eerste keer ooit in Amsterdam te gaan verliezen van Excelsior, maar de ploeg van John van ‘t Schip hield dankzij een late treffer alsnog een punt over aan het treffen met de Kralingers (2-2). Dat Steven Bergwijn een rode kaart gepresenteerd kreeg in de eerste helft, had de trainer niet zien aankomen. Vanaf dat moment kantelde het duel in de Johan Cruijff Arena.
    Amsterdam