Bij PSV was er vorige week in Den Haag veel blijdschap na een zege op vreemde bodem, die maandenlang uitbleef.
Volledig scherm
Bij PSV was er vorige week in Den Haag veel blijdschap na een zege op vreemde bodem, die maandenlang uitbleef. © BSR Agency

PSV wil het ritme van de winst tegen Vitesse vasthouden

PSV is al meer dan twintig jaar ongeslagen in uitwedstrijden tegen Vitesse, maar bij de Eindhovenaren ligt de lat zondagmiddag hoger dan dat. 

  1. Veel voetbalvaders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvolle zonen (en dochters) in de opleiding van PSV
    PREMIUM

    Veel voetbalva­ders in Eindhoven: deze oud-profs hebben talentvol­le zonen (en dochters) in de opleiding van PSV

    Het verhaal van het 19-jarige PSV-talent Jesper Uneken trok afgelopen weekend veel aandacht. De jonge aanvaller scoorde een paar minuten na zijn debuut in de hoofdmacht van PSV en is na dertien jaar in de jeugdopleiding van PSV ineens een bekende speler geworden. Niet in het minst door de reactie van zijn vader Peter, die in Enschede dolgelukkig was met de treffer van zijn zoon. Welke oud-profs hebben ook nazaten die opgenomen zijn in de academie van PSV?
    Eindhoven
  2. PSV taxeert eigen keepersvloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreuther, als mogelijke eerste doelman
    PREMIUM

    PSV taxeert eigen keepers­vloot en volgt naast Vaessen ook Wellenreu­ther, als mogelijke eerste doelman

    Bij PSV wordt rekening gehouden met flinke veranderingen in de keepersvloot, komende zomer. Joël Drommel wil graag weer spelen en komt in principe in aanmerking voor een transfer. Boy Waterman gaat er mogelijk mee stoppen en oriënteert zich onder meer op een rol als keeperstrainer. Last but not least bestaat er ook een kans dat Walter Benitez zijn goede seizoen wil verzilveren en een transfer gaat maken.
    Eindhoven