Jong PSV heeft Madueke, Van Osch en Teze terug tegen TOP Oss

Jong PSV heeft Madueke, Van Osch en Teze terug tegen TOP Oss
2 min

Op PSV Campus De Herdgang neemt Jong PSV het vanavond in een Brabants onderonsje op tegen TOP Oss. De ploeg van trainer Peter Uneken kampt nog steeds met veel blessures, maar kan wel weer beschikken over Noni Madueke, Jordan Teze en doelman Yanick van Osch.

Selectie
Jong PSV ontvangt TOP Oss in speelronde 27 van de Keuken Kampioen Divisie. Het verschil tussen beide ploegen is slechts één punt in het voordeel van de Eindhovenaren. In tegenstelling tot de vorige wedstrijd tegen FC Eindhoven sluiten Teze en Van Osch aan vanuit het eerste elftal. Ook Madueke maakt zijn rentree bij de selectie van Jong PSV. Rico Zeegers keert terug van een blessure en Mees Kreekels sluit opnieuw aan vanuit O19.

Daartegenover staan een groot aantal afwezigen waaronder de geblesseerde Tijn Daverveld, Justin de Haas, Andrew Mendonca en Claudio Gomes. Richard Ledezma is geschorst vanwege zijn rode kaart in de stadsderby tegen FC Eindhoven vorige week.

Grootste overwinning
Het is de zevende keer dat beide ploegen elkaar ontmoeten in de Keuken Kampioen Divisie. Zowel Jong PSV als TOP Oss wist het duel drie keer te winnen. De grootste overwinning dateert van 2 april 2018. Donyell Malen was in die wedstrijd drie keer trefzeker. Ook Sam Lammers en Cody Gakpo scoorden tijdens dat duel.

De aftrap van Jong PSV - TOP Oss is om 20.00 uur op PSV Campus De Herdgang.