Home Nieuws Marcel Brands en Ancelotti denken aan transfer Hirving Lozano naar Everton

Marcel Brands en Ancelotti denken aan transfer Hirving Lozano naar Everton

1303
0

Hirving Lozano is alweer een half jaar geleden vertrokken bij PSV en wordt node gemist. Toch heeft de Mexicaan zijn draai in Italië niet gevonden.

De Mexicaan speelde twee jaar bij PSV en heeft een onuitwisbare indruk achter gelaten. Zijn doelpunten en assists waren erg belangrijk voor het team. Toch is zijn transfer naar Napoli voor hem persoonlijk nog geen succes geworden. Napoli draait erg stroef en speelt voor het eerst sinds jaren niet meer om de prijzen.

Lozano heeft zijn draai ook nog niet gevonden in het zuiden van Italië. De Mexicaan kwam op voorspraak van Carlo Ancelotti naar Napels maar Ancelotti kon dit seizoen al snel zijn spullen pakken en werd ontslagen. Lozano pendelt tussen de bank en de basis en maakt nog geen beste indruk, hoewel hij soms toch gewoon zijn klasse weet te tonen.

Ook onder opvolger Gattuso wil het niet vlotten met Napoli en Lozano. Ancelotti was de trainer die Lozano met alle geweld naar Italië wilde halen. De Mexicaan maakte veel indruk op Ancelotti en na het WK in Rusland wilde de Italiaanse grootmeester onder de trainers al toeslaan. Lozano wilde echter nog een jaar bij PSV blijven.

Ancelotti is inmiddels trainer van Everton en denkt eraan zijn slag te slaan door Lozano naar Liverpool te halen. Ook Marcel Brands zou hebben aangegeven hierover te willen nadenken.

Volgens Corriere dello Sport wil Carlo Ancelotti de Mexicaanse international graag naar Everton halen. Ancelotti wil scorend vermogen toevoegen aan zijn elftal en zou van Lozano topprioriteit willen maken. De kersverse Everton trainer liet recent al aan Marcel Brands weten erg gecharmeerd te zijn van de 24-jarige Mexicaan, die afgelopen zomer voor 43 miljoen euro de overstap van PSV naar Napels maakte.


Vorig artikelJohan Derksen claimt bizarre ontslagreden: ‘Van Bommel heeft de teamdiscipline niet gehandhaafd’
Volgend artikelMedia en landelijke kranten genadeloos voor spelers en directie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in