Ernest Faber leidt de training bij PSV.
Volledig scherm
PREMIUM
Ernest Faber leidt de training bij PSV. © ANP Sport

Faber trekt bij PSV aan de noodrem: ‘Het is graag of niet, in alle opzichten’

Ernest Faber haalde vrijdag na het bekerechec bij NAC opnieuw hard uit naar een deel van de spelersgroep bij PSV en mist een gevoel van eerzucht en trots om in het rood-wit te spelen. Hij wil een congruente groep zien, die onvoorwaardelijk met elkaar wil samenwerken.

  1. Zomeraankopen PSV hebben momenteel het rendement van een spaarrekening
    Play
    PREMIUM
    Video

    Zomeraanko­pen PSV hebben momenteel het rendement van een spaarreke­ning

    Na een peperduur trainingskamp in Qatar is PSV terug bij af. Het is waarschijnlijk een volstrekt nutteloze investering geweest in een karakterarme en aangeslagen spelersgroep, die vol twijfelgevallen zit. Een aantal spelers van dit PSV is gekocht voor prijzen waar een paard de hik van krijgt en rendeert als een spaarrekening van de Nederlandse grootbanken. Daarop wordt geld in ieder geval niet minder waard en de nieuwe PSV'ers zien hun transferwaarde na een enorm slechte fase misschien wel kelderen.
  2. PSV-supporters spreken van voetbalfeest in Dortmund en steunen hun spelers: politie meldt enkele incidenten in ‘vreedzame sfeer’
    PREMIUM

    PS­V-supporters spreken van voetbal­feest in Dortmund en steunen hun spelers: politie meldt enkele incidenten in ‘vreedzame sfeer’

    Duizenden PSV-supporters hebben woensdag in Dortmund een mooie voetbaldag beleefd, ondanks het voor PSV negatieve resultaat in het Champions League-treffen met Borussia Dortmund. Dat stelt Supportersvereniging PSV in een reactie op berichtgeving van de politie in Duitsland, waarin wordt gerept over enkele incidenten rondom het duel. ,,Maar over het algemeen kunnen we de sfeer als vreedzaam typeren”, aldus een woordvoerder van de politie.
    Eindhoven