Baumgartl krijgt rood.
Volledig scherm
Baumgartl krijgt rood. © BSR Agency
NAC Breda NAC
2
EINDE
0
PSV PSV
  • 54' Goal Othman Boussaid
  • 73' Goal Ivan Ilic

Rampseizoen PSV compleet na bekerblamage tegen NAC

De lijdensweg van PSV in het seizoen 2019-2020 kent maar geen einde; donderdag verloren de Eindhovenaren in het bekertoernooi van eerstedivisionist NAC: 2-0 en eindigde de ploeg het duel met tien man na rood voor Baumgartl. En dus is het seizoen in januari al zo goed als verloren.

  1. Deze spelers konden bij PSV in Dortmund mee en deze duidelijk niet: huiswerk voor Bosz en Stewart na een schat aan informatie
    PREMIUM

    Deze spelers konden bij PSV in Dortmund mee en deze duidelijk niet: huiswerk voor Bosz en Stewart na een schat aan informatie

    Het leek woensdagavond voor PSV niet onmogelijk om de laatste acht in het toernooi om de Champions League te bereiken. In financieel opzicht zou de ploeg dan Klein Duimpje zijn geweest en sportief eigenlijk ook, maar toch. Een plekkie bij de laatste acht van Europa, wie wil dat nou niet? PSV miste de boot omdat een aantal spelers niet mee kon, omdat de opstelling niet klopte en omdat er drie cruciale mannen ontbraken.
    Eindhoven
  2. Pepi is dolblij dat hij PSV op het nippertje kon helpen: ‘Probeer altijd om positief te blijven’
    PREMIUM
    met video

    Pepi is dolblij dat hij PSV op het nippertje kon helpen: ‘Probeer altijd om positief te blijven’

    Ricardo Pepi werd zondagavond op het nippertje de matchwinnaar in het duel van PSV met FC Twente. De 21-jarige Amerikaan maakte al zijn zevende treffer in dit eredivisieseizoen, ondanks een beperkt aantal speelminuten voor zijn club. Trainer Peter Bosz was na afloop lovend over de Amerikaan en grapte dat hij alleen maar meer lijkt te scoren als hij weinig minuten op het veld staat. Zelf was Pepi ingetogen, maar dolblij.
    Eindhoven